Eenvoudig je geld beheren met ons financieel advies

Wil je slim beleggen of je financiële situatie optimaliseren? Op zoek naar eerlijk en professioneel advies over vermogensplanning, successieplanning of gezinssparen? Onze i-Fin agenten geven je financieel advies op maat, of je nu particulier, zelfstandige of zaakvoerder bent van een kmo.

Waarvoor je bij ons terecht kan

Financiële optimalisatie

Beschik je al over een spaar- en pensioenspaarrekening, maar wil je een nieuwe financiële uitdaging die meer opbrengt? Lijkt het je wel iets om je geld te beleggen in beleggingsfondsen, aandelen, obligaties of opties? Onze i-Fin experts kennen de beleggingsmarkt op hun duimpje en kunnen er samen met jou voor zorgen dat je meer potentieel uit je spaargeld haalt. Hoe? Jij bepaalt hoe vaak en welk bedrag je stort en wat je wilt bereiken en wij geven je financieel advies bij de ontwikkeling van je concrete beleggingsplannen.

Waarom we jouw ideale adviespartner zijn:

 • We geven je steeds relevante, actuele en klare info.
 • Onze adviseurs geven advies, jij neemt de beslissing.
 • Je bekomt steeds een beleggingsvorm op jouw maat.
 • Ruime keuze tussen producten, fondsen, oplossingen, …

Gezinssparen en doelsparen

Het is interessant om beleggingen te combineren met sparen. Zo heb je zicht op een hoger rendement, maar creëer je ook zekerheid naar de toekomst toe. Zowel voor jezelf als voor je kinderen en kleinkinderen.

Als je maandelijks een bedrag opzij zet via bouwsparen, wordt een eigen woning kopen of bouwen plots wel haalbaar. Met de spaarformule kindersparen investeer je in de toekomst van je kinderen. En als je aan doelsparen doet, behoud je een concreter overzicht van wat je al gespaard hebt en hoeveel je in de toekomst kan uitgeven aan dat bepaald doel, zoals verbouwingen of andere grote uitgaven. Bij i-Fin kan je steeds terecht met al je vragen omtrent deze spaarformules en wij geven je persoonlijk, financieel advies.

Financiële optimalisatie

Haal jij als particulier, zelfstandige of zaakvoerder van een kmo al alles uit je opgebouwde vermogen?

Bij i-Fin geven we je financieel advies over hoe je bijvoorbeeld kan besparen op je belastingen door aan fiscaal voordelig pensioensparen of langetermijnsparen te doen of je poetshulp te betalen met dienstencheques.

Bovendien kom je heel wat veranderingen tegen op je levenspad. Denk maar aan verhuizen of verbouwen, je trouwt of je krijgt een kind. Het is dus steeds van belang om je verzekeringsportefeuille te actualiseren en er telkens weer meer uit te halen.

Fiscale service

Wil je als particulier een klare kijk krijgen op de soms complexe financiële wetgeving? Onze ervaren teamleden begeleiden je en geven je financieel advies bij de nauwkeurige en correcte verwerking van je gegevens. Ze zoeken samen met jou naar de meest betrouwbare oplossingen op zowel korte als lange termijn die overeenstemmen met jouw behoeften, wensen en persoonlijke kijk op de toekomst.

Reken op de fiscale service van onze verzekeringsagenten voor de volgende zaken:

Vermogensplanning

Ben je op zoek naar een veilige oplossing om je privévermogen of dat van je onderneming te structureren of plannen? Onze betrouwbare en bekwame raadgevers bij i-Fin plaatsen jouw behoeften en wensen voorop, zorgen voor een optimalisatie van de structuur en blijven steeds beschikbaar voor opvolging. Wij zorgen voor jouw gemoedsrust.

Successieplanning

Wil je als particulier, zelfstandige of zaakvoerder van een kmo je vermogen netjes overdragen? Wil je een klaar en duidelijk overzicht bewaren over wie wat erft en wat de tarieven en de voor- en nadelen zijn van de verschillende mogelijkheden? Laat je begeleiden door onze i-Fin agenten.

We wandelen je door de verschillende stappen die je kan ondernemen, begeleiden je doorheen het hele traject en maken een planning voor je op die naadloos aansluit bij jouw situatie en voorkeuren.

Met successieplanning kan je:

 • je nabestaanden beschermen en/of bevoordelen
 • de successierechten of erfbelasting voor de erfgenamen beperken
 • de erfenis vervroegen door vermogensoverdrachten vóór je overlijden
 • (een deel van) je vermogen nalaten aan andere dan wettelijke erfgenamen

Wat er precies aan wie overgedragen wordt, hangt af van de samenlevingsvorm en het huwelijkscontract. De mogelijke vormen van de vermogensoverdracht:

 • schenking
 • testament
 • levensverzekering

Uiteraard is successieplanning geen vaststaand gegeven. Bij i-Fin bieden we je de keuze je planning na verloop van tijd aan te passen indien zich veranderingen of nieuwe mogelijkheden voordoen.

Financieel advies helemaal op jouw maat

Hoe je jezelf, je gezin, je bezit ook wilt beschermen, onze i-Fin experts adviseren je over de beste producten en hebben steeds een op maat gemaakte oplossing voor je klaar.

Contacteer ons