Verzekeringsexpert, fiscaal én financieel adviseur

i-Fin is jouw ideale partner

Al onze medewerkers zijn professionals met minstens 2 jaar ervaring binnen hun vakgebied. Zit je met een vraag over verzekeringen, pensioenen, beleggingen of andere financiële oplossingen? Je wordt meteen doorgeschakeld naar een financieel adviseur die er alles van kent. Zelfs voor de meest complexe onderwerpen hebben ze een glasheldere uitleg voor je klaar en geven ze je deskundig advies. Bij i-Fin trachten we je zo transparant en eerlijk mogelijk te begeleiden naar de meest geschikte oplossing, zodat je er ook op lange termijn iets aan hebt.

i-Fin in een notendop:

  • uniek, flexibel, proactief
  • we luisteren voor we spreken
  • ervaren verzekeringsadviseurs
  • voor particulieren en professionals
  • advies, financiële oplossingen en service

Op ons kan je vertrouwen

i-Fin is als verzekeringstussenpersoon ingeschreven in het register van  de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) dat toezicht heeft op de Belgische financiële sector. Je mag er dus zeker van zijn dat onze informatieverstrekking juist, volledig én transparant is en dat ze 100 % afgestemd is op jouw noden.

Een financieel adviseur die steeds voor je klaar staat

Ongeacht je situatie gaan we steeds op zoek naar de oplossing die perfect bij je past. We schakelen je door naar de meest geschikte medewerker bij i-Fin.

Daarnaast handelen we steeds proactief. We hechten belang aan een goede opvolging van onze klanten. Het verzekeringspakket of andere financiële oplossing die vandaag bij jou past, is dat over een jaar misschien niet meer. En daar sturen we bij.

Onze kantoren en steunpunten zijn ruim verspreid over Vlaanderen, met vestigingen in Lochristi, Mariakerke, Deinze, Roeselare, Gent en Ninove. De kans is groot dat je heel gemakkelijk bij ons kan binnenspringen. Uiteraard zijn we ook steeds bereikbaar via telefoon of mail, kan je een afspraak maken bij ons op kantoor of bij jou thuis.

’s Nachts pech? Ook dan kan je terecht bij onze bijstandsverzekeraar.

Maak kennis met ons team

Samen beschikken al de medewerkers in ons verzekeringskantoor over meer dan 80 jaar ervaring en hebben ze elk hun eigen expertise. Vraag je je af welke verzekeringen je best afsluit, denk je eraan om je geld te beleggen of kan je hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Je i-Fin makelaar schakelt je vragen meteen door naar de juiste persoon in ons team. Die geeft je persoonlijk en gefundeerd advies en staat je bij wanneer nodig.

Onze teamleden

Dirk Roskam

Dirk Roskam

Life & Business Consultant
dirk@i-fin.be
Joachim De Smet

Joachim De Smet

Life & Business Consultant
joachim@i-fin.be
Gianni Vanderlinden

Gianni Vanderlinden

Life & Business Consultant
gianni@i-fin.be
Annick Brugge

Annick Brugge

Senior Advisor
annick@i-fin.be
Kathy De Vos

Kathy De Vos

Senior Advisor
kathy@i-fin.be
Sigrid Segers

Sigrid Segers

Senior Advisor
sigrid@i-fin.be
Kantoorhouders Deinze

Kantoorhouders Deinze

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

laat het ons weten!
info@i-fin.be
Kantoorhouders Lochristi

Kantoorhouders Lochristi

Worden wij binnenkort jouw financieel adviseur?

Contacteer ons en maak een afspraak met een financieel adviseur van i-Fin.

Contacteer ons